4 Λύσεις Καθαρισμού με Λεμόνι

4 Λύσεις Καθαρισμού με Λεμόνι

Το λεμόνι, εκτός από πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες τροφή, είναι ένα εξαίρετο βιολογικό καθαριστικό.
Μάθετε 4 τρόπους για να χρησιμοποιείτε το λεμόνι ως καθαριστικό.

1 Πώς να καθαρίσετε το φούρνο μικροκυμάτων σας

Είναι απλό και εύκολο. Στύβετε το χυμό ενός λεμονιού μέσα σε ένα μπολ με ½ κούπα νερό, ρίχνετε και τις φλούδες μέσα στο νερό, και ύστερα τοποθετείτε το μπολ μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά. Καθώς το υγρό βράζει, συμπυκνώνεται στις πλευρές του φούρνου μικροκυμάτων και διαλύει τις τροφές.
Ο χυμός λεμονιού είναι ένα φυσικό μέσο καθαρισμού, και έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια καθαρή πετσέτα για να σκουπίσετε το φούρνο όταν απομακρύνετε το μπολ με τον χυμό λεμονιού.

2 Πώς να καθαρίσετε μια ξύλινη σανίδα κοπής με λεμόνι και αλάτι

Μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά την ξύλινη σανίδα σας χρησιμοποιώντας μερικά απλά συστατικά της κουζίνα σας: λεμόνι και αλάτι. Η διαδικασία είναι απλή. Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε ένα φρεσκοκομμένο λεμόνι – ως επί το πλείστον ένα στυμμένο λεμόνι, έτσι θα αξιοποιήσετε τα λεμόνια σας στο έπακρον.
Απλώστε το αλάτι : Ψεκάστε την επιφάνεια κοπής με χοντρό αλάτι.
Καθαρίστε την επιφάνεια : Χρησιμοποιώντας μισό λεμόνι με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω , καθαρίζετε την επιφάνεια, πιέζοντας ελαφρά για να απελευθερώσει το χυμό λεμονιού καθώς τρίβετε την σανίδα. Το αφήνετε για 5 λεπτά, και στη συνέχεια, ξύστε το γκρίζο, βρώμικο υγρό σε ένα μικρό μπολ, χρησιμοποιώντας μια ξύστρα πάγκου και απομακρύνετε την βρωμιά.
Ξεπλύνετε : Δώστε στην επιφάνεια ένα τελικό ξέβγαλμα με ένα καθαρό υγρό σφουγγάρι.

3 Απομακρύνετε οσμές από πλαστικά δοχεία

Τρίψτε ένα λεμόνι στο εσωτερικό ενός πλαστικού δοχείου, ή ξεπλύνετε το με το χυμό λεμονιού για να βοηθήσει να αφαιρέσετε τους λεκέδες και τις μυρωδιές.

4 Περιποίηση προσώπου

Τέλος, μπορείτε να κάνετε μια περιποίηση προσώπου με ένα διάλυμμα από ζάχαρη και χυμό λεμονιού. Αλείψετε το πρόσωπό σας, αφήστε το 10 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλύνετε. Θα δείτε το δέρμα σας καθαρότερο και πιο μαλακό

1 σκέψη για το “4 Λύσεις Καθαρισμού με Λεμόνι”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top