Λεκές από Νερό στα Δερμάτινα

Λεκές από Νερό στα Δερμάτινα

Ο λεκές από νερό στα δερμάτινα είτε αυτά είναι ρούχα είτε παπούτσια είτε έπιπλα προκαλεί απογοήτευση και χρειάζεται προσεκτική εργασία για να αφαιρεθεί.
Όπως ισχύει για όλους τους λεκέδες (10 συμβουλές για την απομάκρυνση των λεκέδων) όσο πιο σύντομα ξεκινήσετε τη διαδικασία απομάκρυνσης του τόσο πιο εύκολα και με επιτυχία θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και ο λεκές από νερό στα δερμάτινα θα εξαφανιστεί.

1Μουλιάστε ένα πανί που δεν αφήνει χνούδια σε ζεστό νερό. Τρίψτε, απαλά, με αυτό ώστε να υγρανθεί όλη η περιοχή. Το χρώμα του δερμάτινου θα γίνει πιο σκούρο αλλά όταν στεγνώσει θα επανέλθει.

2Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί ή ένα σφουγγάρι για να απορροφήσετε το επιπλέον νερό. Ταμπονάρετε απαλά το δερμάτινο ώστε να μην φαίνονται οι λεκέδες από νερό. Με άλλα λόγια, το δερμάτινο να φαίνεται ομοιόμορφα υγρό.

3Τοποθετείστε ένα άλλο καθαρό πανί επάνω στη λεκιασμένη περιοχή και στεγνώστε με το πιστολάκι των μαλλιών σε χαμηλή θερμοκρασία. Το πιστολάκι θα πρέπει να απέχει 10-15 εκατοστά από το δερμάτινο.

Συμβουλή
Αν πρόκειται για δερμάτινα παπούτσια, τοποθετήστε μέσα στα παπούτσια χαρτιά και αφήστε τα όλη τη νύχτα σε έναν αεριζόμενο χώρο να στεγνώσουν. Έτσι η υγρασία θα απορροφηθεί από τα χαρτιά και δεν θα περάσει στο εσωτερικό των παπουτσιών. Επίσης, τα παπούτσια θα διατηρήσουν το σχήμα τους.

4Σηκώστε το πανί και ελέγξτε αν ο λεκές από νερό στα δερμάτινα έχει απομακρυνθεί εντελώς. Αν όχι, επαναλάβατε μερικές φορές ακόμα το στέγνωμα με το πιστολάκι.

5Όταν ο λεκές από νερό στα δερμάτινα έχει απομακρυνθεί εντελώς, περιποιηθείτε τα με ένα συντηρητικό και γυαλιστικό για δερμάτινα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top