12 βήματα για να κρατάτε σε τάξη το υπνοδωμάτιο

12-steps-clean-bedroom

Αποτελεσματικό καθάρισμα βήμα προς βήμα: Μαζέψτε και τοποθετείστε στην θέση τους όλα τα ρούχα, βιβλία και υπόλοιπα αντικείμενα. Τινάξτε το κρεβάτι. Πλένετε τα κλινοσκεπάσματα. Γυρίστε από την άλλη πλευρά το στρώμα. Μετακινείστε το κρεβάτι και καθαρίσετε κάτω από αυτό. Σκουπίστε την ντουλάπα. Απομακρύνετε τη σκόνη από όλες τις επιφάνειες και σκουπίστε τους διακόπτες του ρεύματος, λάμπες και ανεμιστήρα οροφής με ένα πανί μικροϊνών. Καθαρίστε τα τζάμια και τους καθρέπτες με ένα καθαριστικό για γυαλί. Σκουπίστε τις κουρτίνες με την ηλεκτρική σκούπα τοποθετώντας το κατάλληλο αξεσουάρ και πλύνετε τις κουρτίνες (αν είναι δυνατόν) ή καθαρίστε τις περσίδες. Καθαρίστε τα δάπεδα / σκουπίστε το χαλί. Στρώστε το κρεβάτι. Απολαύστε έναν υπέροχο ύπνο στο πολύ καθαρό δωμάτιο σας. Το αξίζετε!.

Αν χρειαστεί επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα και καθαρίστε ξανά με διάλυμα γλυκερίνης και ζεστού νερού σε ίση ποσότητα.

proc-12 Απολαύστε έναν υπέροχο ύπνο στο πολύ καθαρό δωμάτιο σας. Το αξίζετε!. proc-12 Απολαύστε έναν υπέροχο ύπνο στο πολύ καθαρό δωμάτιο σας. Το αξίζετε!.

 

Αποτελεσματικό καθάρισμα βήμα προς βήμα:

Μαζέψτε και τοποθετείστε στην θέση τους όλα τα ρούχα, βιβλία και υπόλοιπα αντικείμενα.

Τινάξτε το κρεβάτι.

Πλένετε τα κλινοσκεπάσματα. Γυρίστε από την άλλη πλευρά το στρώμα. Μετακινείστε το κρεβάτι και καθαρίσετε κάτω από αυτό. Σκουπίστε την ντουλάπα. Απομακρύνετε τη σκόνη από όλες τις επιφάνειες και σκουπίστε τους διακόπτες του ρεύματος, λάμπες και ανεμιστήρα οροφής με ένα πανί μικροϊνών. Καθαρίστε τα τζάμια και τους καθρέπτες με ένα καθαριστικό για γυαλί. Σκουπίστε τις κουρτίνες με την ηλεκτρική σκούπα τοποθετώντας το κατάλληλο αξεσουάρ και πλύνετε τις κουρτίνες (αν είναι δυνατόν) ή καθαρίστε τις περσίδες. Καθαρίστε τα δάπεδα / σκουπίστε το χαλί.

Στρώστε το κρεβάτι.

Απολαύστε έναν υπέροχο ύπνο στο πολύ καθαρό δωμάτιο σας.
Το αξίζετε!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top