9 Συμβουλές Καθαρισμού της Βεράντας

9 Συμβουλές Καθαρισμού της Βεράντας

Πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να καθαρίσετε τη βεράντα σας; Διαβάστε τις παρακάτω 9 συμβουλές καθαρισμού της βεράντας και θα αλλάξετε γνώμη.

1Βεράντα με σκυρόδεμα
Φτιάξτε με αναλογία 10 : 1 ένα διάλυμα ζεστού νερού με κάποιο ασφαλές για το περιβάλλον καθαριστικό και βρέξτε το τσιμέντο.  Αφήστε το μείγμα για 15 λεπτά, τρίψτε με μια σκληρή σκούπα, και στη συνέχεια ξεπλύνετε.
Αν υπάρχουν λεκέδες στο τσιμέντο, προσθέστε περίπου ένα φλιτζάνι χλώριο.

2Σκαλιά και κουπαστή
Πλύνετε τα σκαλιά και την κουπαστή ρίχνοντας νερό με πίεση για να απομακρυνθεί η βρωμιά και τυχόν μούχλα. Αποφύγετε την πίεση στα πλακάκια γιατί μπορεί να χαλαρώσουν με την δύναμη.

3Έπιπλα αλουμινίου
Αν τα έπιπλα της βεράντας σας είναι από αλουμίνιο, μην τα τρίψετε διότι θα διαβρωθούν.  Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό σφουγγάρι κουζίνας και σαπουνάδα.

4Έπιπλα από τικ
Πλύνετε τα με νερό, αφήστε τα να στεγνώσουν τελείως. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα συντηρητικό για το ξύλο για πρόσθετη προστασία.

5Έπιπλα από ξύλο και λυγαριά
Καθαρίστε με μια μαλακή βούρτσα και ήπιο σαπούνι πιάτων. Οτιδήποτε πιο σκληρό θα μπορούσε να βλάψει την επιφάνεια. Στη συνέχεια να εφαρμόστε ένα συντηρητικό για το ξύλο για πρόσθετη προστασία

6Έπιπλα από κατεργασμένο σίδηρο
Αν έχει ξεφλουδίσει, αφαιρέστε τα λέπια σιδήρου με ένα πινέλο και ένα ισχυρό απολυμαντικό.

7Εξωτερικά φωτιστικά
Σκουπίστε με ένα μαλακό, υγρό πανί από μικροΐνες. Αποφύγετε χημικά καθαριστικά, τα οποία μπορούν να αφήσουν πίσω μια μεμβρανώδη επίστρωση.

8Εξωτερικά μαξιλάρια
Καθαρίστε με ένα σφουγγάρι, νερό και ήπιο σαπούνι πιάτων. Στη συνέχεια, απλώστε τα στον ήλιο για να στεγνώσουν. Αν έχουν καλύμματα και οι οδηγίες πλύσης το επιτρέπουν, αφαιρέστε τα και βάλτε τα στο πλυντήριο για αποτελεσματικότερο καθάρισμα.

9Ομπρέλες ήλιου/τέντες
Χρησιμοποιείστε ζεστό νερό και ένα ασφαλές για το περιβάλλον καθαριστικό (φυσικό καθαριστικό) για να ξεπλύνετε μακριά τυχόν μούχλα και σκόνες, και στη συνέχεια αφήστε τα ανοιχτά για να στεγνώσουν.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top