Λεκές από Ροδάκινο στα Ρούχα

Λεκές από Ροδάκινο στα Ρούχα

Ο λεκές από ροδάκινο στα ρούχα, αν αντιμετωπιστεί γρήγορα, δεν χρειάζεται μεγάλο κόπο για να αφαιρεθεί. Ακόμα όμως και αν έχει ξεραθεί πάνω στο ρούχο δεν είναι ακατόρθωτο να απομακρυνθεί, απλά θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απομακρύνετε τον λεκέ από ροδάκινο ή χυμό ροδάκινου στα ρούχα σας.

1Γυρίστε το ρούχο μέσα-έξω και τοποθετείστε το κάτω από τρεχούμενο νερό για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ροδάκινο ή χυμός ροδάκινου.

2Ρίξτε επάνω στον λεκέ μερικές σταγόνες υγρού απορρυπαντικού ρούχων. Βάλτε το σε μια λεκάνη με κρύο νερό και αφήστε το να μουλιάσει για 15-30 λεπτά.

3Πλύνετε το, στην υψηλότερη θερμοκρασία που επιτρέπει το ύφασμα, σύμφωνα με την ετικέτα φροντίδας του. Αν είναι ασφαλές, χρησιμοποιήστε χλωρίνη κατά την πλύση.

Παρατήρηση
Επεξήγηση των συμβόλων στην ετικέτα φροντίδας των ρούχων μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

4Μετά το πλύσιμο, ελέγξτε αν ο λεκές από ροδάκινο στα ρούχα έχει απομακρυνθεί τελείως. Αν όχι, επαναλάβατε τα προηγούμενα βήματα, πριν αφήσετε το ρούχο να στεγνώσει.

Παρατήρηση
Είναι σημαντικό, να έχει αφαιρεθεί, εντελώς, ο λεκές από ροδάκινο στα ρούχα, πριν αυτά στεγνώσουν είτε στον αέρα είτε στο στεγνωτήριο. Γι’αυτό θα πρέπει μετά το πλύσιμο να ελέγξετε καλά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top