Καθαρίστε το Πλυντήριο Πιάτων με Φυσικά Καθαριστικά

Καθαρίστε το πλυντήριο πιάτων με φυσικά καθαριστικά

Καθαρίστε το πλυντήριο πιάτων με φυσικά καθαριστικά, είναι ανέξοδο και θα αποζημιωθείτε!
Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να καθαρίσετε και να απομακρύνετε τις οσμές από το εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων σας.

Τι θα χρειαστείτε:

Συμβουλές
Καθαρίστε το πλυντήριο πιάτων σας, τουλάχιστον μία φορά το μήνα ώστε να λειτουργεί σωστά και να καθαρίζει πραγματικά τα πιάτα, τα ποτήρια και τα άλλα σκεύη.
Ο καθαρισμός του πλυντηρίου πιάτων μία φορά το μήνα θα αποτρέψει, επίσης, την ανάπτυξη μούχλας.
Με αυτή τη μέθοδο εκτός από την απολύμανση και τον καθαρισμό του εσωτερικού του πλυντηρίου πιάτων, καθαρίζονται και τα υδραυλικά του.

Μηνιαίος καθαρισμός του πλυντηρίου πιάτων

Καθαρίστε το πλυντήριο πιάτων με φυσικά καθαριστικά κάθε μήνα και δεν θα χρειάζεται να το καθαρίζετε συχνά με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

1 Αφαιρέστε την κάτω σχάρα και ελέγξτε το φίλτρο αποστράγγισης στο κάτω μέρος του εσωτερικού του πλυντηρίου πιάτων. Απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα φαγητών ή άλλα μικρά αντικείμενα που μπορεί να φράζουν τις τρύπες. Πάρτε μια βούρτσα με μαλακές τρίχες, βουτήξτε την σε λευκό ξύδι και τρίψτε οτιδήποτε έχει κολλήσει.

2 Τοποθετήστε ξανά την κάτω σχάρα του πλυντηρίου.

3 Γεμίστε ένα γυάλινο ή πλαστικό δοχείο με 1 φλυτζάνι λευκό ξύδι και τοποθετήστε το ανοικτό στην επάνω σχάρα του πλυντηρίου. Εκτελέστε έναν κύκλο πλύσης.

Παρατήρηση
Μπορείτε να παραλείψετε τον κύκλο στεγνώματος για να εξοικονομήσετε ενέργεια.

4 Όταν τελειώσει ο πρώτος κύκλος, ρίξτε 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στο πάτωμα του πλυντηρίου πιάτων στο εσωτερικό του. Εκτελέστε έναν μικρό κύκλο πλύσης (χωρίς τον κύκλο στεγνώματος). Στη συνέχεια, ανοίξτε την πόρτα του πλυντηρίου και αφήστε το εσωτερικό του να στεγνώσει.
Το λευκό ξύδι θα απομακρύνει τα λίπη και η μαγειρική σόδα θα αφαιρέσει τις επίμονες οσμές.

Συμβουλή
Μην ανακατέψετε ποτέ λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα στον ίδιο κύκλο καθαρισμού γιατί θα δημιουργηθεί αφρός.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top