Λεκές από Μάσκαρα στα Ρούχα

Λεκές από Μάσκαρα στα Ρούχα

Ο λεκές από μάσκαρα στα ρούχα είτε είναι αδιάβροχη είτε όχι αφαιρείται με τον ίδιο τρόπο. Όπως ισχύει για τους περισσότερους λεκέδες (10 Συμβουλές για την Απομάκρυνση των Λεκέδων) η διαδικασία απομάκρυνσης του πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα.
Η μάσκαρα αποτελείται από έλαια, κερί και βαφές, οπότε πρέπει να αντιμετωπιστούν κατάλληλα όλα τα συστατικά.
Διαβάστε και ακολουθήστε όλα τα βήματα της παρακάτω διαδικασίας ώστε ο λεκές από μάσκαρα στα ρούχα να αφαιρεθεί με επιτυχία.

1Απλώστε ένα καθαριστικό λεκέδων επάνω στην λεκιασμένη περιοχή. Τρίψτε ελαφρά με τα δάχτυλα σας ή με μια μαλακή βούρτσα. Αφήστε το να παραμείνει το λιγότερο 15 λεπτά.

2Στη συνέχεια, πλύνετε το ρούχο στην υψηλότερη θερμοκρασία που επιτρέπεται.

Συμβουλή
Συμβουλευτείτε την ετικέτα φροντίδας του ρούχου για να βρείτε την υψηλότερη επιτρεπόμενη θερμοκρασία νερού.

3Ελέγξτε αν ο λεκές από μάσκαρα στα ρούχα έχει απομακρυνθεί εντελώς. Αν όχι, απλώστε στην λεκιασμένη περιοχή ένα ισχυρό απορρυπαντικό ρούχων και τρίψτε ελαφρά, όπως προηγουμένως. Στη συνέχεια, πλύνετε το ρούχο ως συνήθως στην υψηλότερη επιτρεπόμενη θερμοκρασία.

Συμβουλή
Αν ο λεκές από μάσκαρα στα ρούχα δεν έχει αφαιρεθεί εντελώς, μην βάλετε το ρούχο στο στεγνωτήριο. Η υψηλή θερμοκρασία θα μονιμοποιήσει τον λεκέ.

Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για λεκέ από μάσκαρα σε πετσέτες ή μαξιλαροθήκες.

1 σκέψη για το “Λεκές από Μάσκαρα στα Ρούχα”

  1. Λέρωσα την λευκή μου ποδιά με μάσκαρα κ δεν την καθάρισα άμεσα. Την σιδέρωσα γιατί έπρεπε να την φορέσω κ τώρα προσπαθώ με καθαριστικό λεκέδων κ χλωρίνη αλλά δεν φεύγει. Τί άλλο μπορώ να κάνω?

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top